Legalbuddy ingår samarbete med United Spaces

11 sep, 2020
Legalbuddy ingår samarbete med United Spaces

Nu vässar United Spaces erbjudandet till sina medlemmar genom att kunna erbjuda kvalitativ juridisk rådgivning via Legalbuddys digitala plattform. Samarbetet mellan Legalbuddy och United Spaces inleds den 11/9 och är tänkt att fortgå tillsvidare.


”Vi tycker att det är väldigt roligt att kunna leverera denna tjänst till våra medlemmar, ett mervärde som är något helt nytt, kul och innovativt. Många av våra medlemsföretag har börjat i liten skala men är nu på väg in i nästa fas. Då ökar ofta behovet av juridisk stöttning samtidigt som de av olika skäl kanske inte alltid prioriterar det", säger Pontus Wiking, Head of Event & Community på United Spaces.


Förutom den exklusiva stöttningen via plattformen, där man bland annat kan boka rådgivning direkt online med en jurist och skriva smarta onlineavtal kommer Legalbuddy att genomföra en roadshow på alla United Spaces faciliteter. Här kommer man att genomföra kortare seminarium eller webbinarium för att gå igenom de vanligaste problemen ett startup kan stöta på, och hur man på bästa sätt kan hantera de juridiska frågorna. 


Både Legalbuddy och United Spaces ser fram emot samarbetet och är övertygade om att det kommer gynna United Spaces medlemmar på många sätt, samt vara ett steg i att sänka trösklarna till juridisk rådgivning även på ett generellt plan.


Legalbuddy är framtaget för startups och tillväxtbolag, och är själva en startup. Bakom Legalbuddy står LegalWorks, en digital och innovativ utmanare till den traditionella advokatbranschen. Vi vill med Legalbuddy erbjuda den nya generationens juridiska rådgivning på ett enkelt sätt online, utan att tumma på kvaliteten. Det är därför vi är övertygade om att United Spaces medlemmar kommer kunna dra nytta av våra tjänster. Dessa företag är ofta digitalt kunniga, unga och innovativa, och därmed en perfekt matchning med Legalbuddy”, säger Joel Wickman, CDO på LegalWorks och VD på Legalbuddy.


---


Legalbuddy är en juridisk plattform som erbjuder startups och företagare juridiskt stöd online genom videomöten och snabbutredningar tillsammans med en stor avtals- och kunskapsdatabas. Det är Sveriges första affärsjuridiska byrå på nätet som kombinerar onlinetjänster med kvalificerad juridisk rådgivning. Bakom tjänsten står LegalWorks, en av Sveriges största alternativa affärsjuridiska leverantörer.


United Spaces är en av Sveriges ledande coworking-aktörer med kontor i bästa lägen i landets största städer. Sedan starten 2000 har United Spaces varit en mötesplats där entreprenörer, små och stora företag möts och utvecklas. United Spaces har 7 kontor om totalt över 20 000 m2. United Spaces är sedan 2019 ett helägt dotterbolag till fastighetsbolaget Castellum.

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd för start-ups och entreprenörer.

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan