18 augusti 2022

Legalbuddy inleder samarbete med AGV för digital juridik till 200 proptech-bolag

Legalbuddy inleder samarbete med AGV för digital juridik till 200 proptech-bolag

Legalbuddy och AGV Nordics meddelar idag att de inleder ett strategiskt samarbete för leverans av juridiska tjänster till sina medlemsföretag - helt integrerat i AGV:s erbjudanden.

 

AGV är Sveriges ledande proptech hubb och erbjuder nätverk, verktyg och möjligheter för proptech företag i Norden. Med en stor andel startups och tillväxtbolag inom den växande nya digitala fastighetsbranschen finns en tydlig match med Legalbuddys smarta digitala lösningar.

 

Vi tycker att det är väldigt roligt att kunna leverera denna tjänst till våra medlemmar. AGV söker ständigt efter nya möjligheter att kunna skapa mervärde för våra medlemsbolag och Legalbuddy’s innovativa tjänst är ett mycket bra exempel på detta. Jag ser fram emot ett gott samarbete!", säger Felix Sandquist, VD på AGV

 

Förutom den exklusiva stöttningen via partnerplattformen, där man bland annat kan boka vägledning direkt online med en jurist och skriva smarta onlineavtal, kommer alla AGV:s medlemmar få en kostnadsfri testperiod och rabatt på Legalbuddys digitala bolagsjurist med komplett avtalshantering, e-signering och rådgivning. 

 

Både Legalbuddy och AGV ser fram emot samarbetet och är övertygade om att det kommer gynna AGV:s medlemmar på många sätt, samt vara ett steg i att sänka trösklarna till juridisk rådgivning i en reglerad och komplex bransch.

 

Legalbuddy är utvecklat för startups och tillväxtbolag som är villiga att använda automatiserade tjänster för att både sänka sina kostnader för juridik och få en bättre kundupplevelse. Just fastighetsbranschen och i synnerhet det kraftigt växande området proptech finns särskilt spännande synergier. Vi vill med Legalbuddy erbjuda den nya generationens fastighetsbolag med nästa generations juridiska rådgivning - enkelt, digitalt, prisvärt men utan att tumma på kvaliteten. Med smarta tjänster och ett generöst kostnadsfritt grunderbjudande är vi övertygade om att AGV:s medlemmar kommer få stor nytta av Legalbuddy.”, säger Joel Wickman, VD på Legalbuddy.

 

---

 

Om Legalbuddy

Legalbuddy är ett legal tech bolag som tillhandahåller den digitala bolagsjuristen Legalbuddy Plus till Sveriges företagare. Genom att förena automatiserade juridiska tjänster och avtalshantering med rådgivning från erfarna bolagsjurister har Legalbuddy skapat en unik affärsjuridisk helhetslösning till ett förutsägbart fastpris.

 

Om AGV

 All Generation Ventures (”AGV”) är Sveriges första renodlade proptech hub, belägen i centrala Stockholm. AGV driver även ett nätverk med ca 200 techbolag inom fastighetsbranschen och tillhandahåller events tillsammans med medlemmarna samt några av Sveriges största fastighetsbolag i syfte att driva branschen framåt. Således blir AGV en innovativ och naturlig mötesplats för proptech-entreprenörer och fastighetsaktörer. 

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan