17 februari 2021

Legalbuddy ny Rocket Fuel Partner till Norrsken

Legalbuddy ny Rocket Fuel Partner till Norrsken

Legalbuddy är stolta att presentera ett nytt samarbete som Rocket Fuel Partner till Norrsken House - en organisation som investerar i socialt entreprenörskap och stöttar entreprenörer och innovatörer som vill lösa samhällets största utmaningar.


Norrsken har flertalet medlemmar inom olika branscher och segment, och samtliga dessa kommer nu att få ta del av Legalbuddys unika erbjudande som innefattar en komplett bolagsjuristfunktion, via Legalbuddys plattform. 


Samarbetet härrör från vårens Norrsken-initiativ Action Against Corona, som i mars 2020 lanserades med syfte att genom bidrag från svenskt näringsliv stötta företag och bekämpa pandemins effekter på samhället. Legalbuddy anslöt till initiativet med gratis juridisk rådgivning till företag, som nu mynnat ut i det nya samarbetet.


”Vi vill på Legalbuddy skapa ett mervärde för entreprenörer och mindre företag som jobbar för ett bättre samhälle,” säger Joel Wickman, VD på Legalbuddy. ”Precis som Norrsken tror vi på att dessa företag är lösningen på framtidens största problem. Legalbuddys moderbolag LegalWorks har sedan tidigare initiativet PlanetWorks, som skapades för att hjälpa syftesdrivna företag som jobbar för planetens bästa. Här har vi lite samma tanke, då Norrsken stöttar företag som jobbar mot bland annat fattigdom, miljöförstöringar och mental ohälsa. Vi välkomnar Norrsken och dess medlemmar till Legalbuddy-familjen och ser fram emot att kunna bidra med vår juridiska expertis, så att dessa entreprenörer kan lägga fullt fokus på att skapa en bättre värld.”

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan