29 november 2021

Legalbuddy och Wint ingår samarbete med juridiskt erbjudande till Wints kunder

Legalbuddy och Wint ingår samarbete med juridiskt erbjudande till Wints kunder

Med hjälp av Legalbuddys juridik-plattform kommer Wints 2 200 företagskunder kunna skapa digitala affärsjuridiska avtal och få juridisk rådgivning tillgängligt direkt i Wints bokföringstjänst. Under 2022 kommer Legalbuddys juridiska erbjudande lanseras för Wints samtliga kunder.


Genom samarbetet erbjuds Legabuddys automatiserade avtal och expertrådgivning direkt integrerat i Wints plattform. Lösningen ger Wints kunder tillgång till bl.a. ett 30-tal helautomatiserade mallar inom de flesta rättsområden som företagaren behöver hjälp med.


– För kunden innebär detta en unik tillgänglighet till juridik som komplement till bokföring. Genom att både Wint och Legalbuddy jobbar med automatisering som trollar bort den traditionella timfaktureringsmodellen kan juridik och avtal, precis som bokföring, nu levereras till ett lågt och förutsägbart pris, Säger Daniel Johansson, VD för Wint.


Wint och Legalbuddy är redan igång med den tekniska utvecklingen av erbjudandet och planerar att lansera tjänsten under 2022. Förhoppningen är att sänka trösklarna för juridisk rådgivning för Sveriges företagare och hjälpa dem att proaktivt säkra upp sin verksamhet juridiskt.


– Vårt mål är att stöpa om juristbranschen och göra juridik mycket mer tillgängligt för många fler företag. Vi har följt Wint under en längre tid och är mycket imponerade av deras innovationsförmåga och kundfokus. Därför är det fantastiskt roligt att Legalbuddys tjänster kommer erbjudas alla Wints företagskunder, enkelt och tillgängligt. Bokföring i kombination med både automatiserad och personlig juridisk rådgivning är en perfekt match som kommer att skapa ett stort mervärde för Wints kunder”, säger Joel Wickman, VD på Legalbuddy.


Om Wint

Wint är ett techbolag som löser hantering av bokföring och ekonomiadministration för små och medelstora företag. Deras egenutvecklade tjänst administrerar automatiskt bokföring, leverantörsfakturor, löner, momsredovisning och betalningar - allt i realtid. Wint har drygt 2000 kunder och ägs av grundarna, medarbetarna, Ernström & C:o, NFT Ventures med flera.

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan