28 juni 2021

Mathias är ny försäljningschef på Legalbuddy!

Mathias är ny försäljningschef på Legalbuddy!

Idag kan vi på Legalbuddy med glädje och stolthet presentera vår nya försäljningschef, Mathias Gausel. Mathias ansluter formellt den 15 augusti, men har redan varit inne ett par månader och testat rollen. “Det känns så bra att vi har fått Mathias ombord, han har onekligen rätt erfarenhet och driv vilket kommer ta oss till nästa nivå” säger Legalbuddys VD Joel Wickman. “Vi har redan en fantastisk tjänst i Legalbuddy Plus med en välfungerande produktutveckling. Genom Mathias bygger vi en matchande funktion inom sälj och marknad, vilket helt enkelt är en viktig pusselbit som saknades!” fortsätter Joel.


Vi på Legalbuddy bestämde tid för en kortare intervju med vår nya försäljningschef.


Varför valde du Legalbuddy?

“Jag drivs av tydliga visioner som är underbyggda av värderingar. Och det får jag hos Legalbuddy vars vision är att göra juridiken tillgänglig - mycket mer och för många fler. Juridiken är avgörande för att driva framgångsrika tillväxtbolag. Legalbuddy vill förändra juristbranschen och tajmingen för detta är mycket god. Genom att kombinera smarta digitala lösningar för t.ex. avtalshantering med personlig rådgivning, allt på samma ställe, blir vi företagens interna bolagsjuristfunktion. Enkelt, prisvärt och alltid tillgängligt, jag tror på den idén helt enkelt”.


Berätta om din bakgrund?

“Ja du, jag är i grunden jurist och har arbetat på advokatbyrå och suttit ting. De senaste 15 åren har jag arbetat främst inom försäljning och ledarskap inom Legaltech, en etikett som för övrigt inte fanns när jag startade min bana. Jag har bl.a. arbetat som försäljnings- och marknadschef på Norstedts Juridik och varit en del av bolagets ledningsgrupp under en fantastisk digitaliseringsresa. Norstedts Juridik har under den tiden tillhört inom stora internationella koncerner som Wolters Kluwer och Karnov Group. Jag har även arbetat med försäljning och affärsutveckling för Thomson Reuters.”.


Vad kommer du att tillföra Legalbuddy?

“Då vill jag svara energi och kunnande! Jag är en mycket positiv person som leder både mig själv och andra med värme. Tillit är viktigt för mig och jag tillämpar ett utvecklande och inkluderande ledarskap. Och jag törs sticka ut hakan och säga att jag kan försäljning, såväl i kundmötet som när vi målar med den strategiska penseln.”.


Vi på Legalbuddy tackar Mathias för pratstunden och önskar honom all lycka till i den nya rollen!

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan