Nu lanserar vi Legalbuddy Plus!

10 dec, 2020
Nu lanserar vi Legalbuddy Plus!

En ny onlineplattform för affärsjuridik och avtalshantering är född. NewLaw-byrån LegalWorks Advisory lanserar tjänsten Legalbuddy Plus och utökar därmed sitt affärsjuridiska erbjudande till startups och tillväxtföretag som efterfrågar ett smidigt och digitalt juridiskt stöd.

 

Redan i mars i år lanserades den helt öppna och kostnadsfria freemiumtjänst via webben legalbuddy.com. Gratistjänsten har skakat om en konservativ bransch genom att fritt dela kunskap på ett helt nytt sätt. Tjänsten lanserades med syfte att sänka trösklarna till kvalificerad juridisk rådgivning för startups och entreprenörer, och har sedan starten hjälpt en mängd företag med fria juridiska frågor, avtalsstöd och en omfattande kunskapsbank med nedladdningsbart juridiskt material.


Nu tar teamet bakom Legalbuddy tagit nästa steg och lanserar idag en komplett digital bolagsjuristfunktion som säljs till en fast månadskostnad. Den nya plattformen hjälper dig att skapa juridiska dokument med hjälp av automatiserade mallar och håller ordning och reda på dina avtal. Du får också tillgång till juridisk kunskap i form av Q&A, samt utbildning och råd genom videomöten med erfarna affärsjurister. Andra smarta funktioner är bland annat integrerad e-signering, behörighetshantering och avtalspåminnelser.


Legalbuddy Plus är ett fantastiskt verktyg för Sveriges företag, som förenar digitala juridiska tjänster och avtalshantering med rådgivning från erfarna bolagsjurister. Det advokatbranschen brister i att leverera idag är ett juridisk helhetserbjudande i digitalt format. Samtidigt saknar dagens dokumenthanteringssystem den värdefulla rådgivningsdelen. Här fyller Legalbuddy Plus ett stort behov på marknaden”, säger Joel Wickman, VD på Legalbuddy.


Bakom Legalbuddy står juristbyrån LegalWorks Advisory (LWA), ett modernt alternativ till de traditionella advokatbyråerna på marknaden, som jobbar med allt från nykläckta startups till stora multinationella företag. 


Legalbuddy Plus är menat att vara den digitala bolagsjuristen för startups och entreprenörer – som enkelt och smidigt löser dina affärsjuridiska dilemman så att du kan fokusera på din affär istället. Här är allt du behöver samlat i en online-lösning till ett överkomligt pris, och direktkontakt med en av våra erfarna affärsjurister är bara ett videosamtal bort”, säger Caroline Snellman, VD på LegalWorks Advisory. 


Legalbuddy Plus är gratis att prova på i 30 dagar, och har ingen bindningstid. Skapa ditt pluskonto enkelt här nedan!

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd för start-ups och entreprenörer.

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan