Din bolagsjurist online

För framtidens bolag

Vi är din Legalbuddy!

Nice guy!

Därför startade vi Legalbuddy

Vår vision är att göra juridiken tillgänglig – mycket mer och för många fler. Vi vet att det är för höga trösklar till högkvalificerad affärsjuridisk rådgivning. Juristbranschen tillhandahåller inte tillräckligt smarta tekniska lösningar som hjälper företag att använda juridik på ett smart och kostnadseffektivt sätt – något som är en viktig faktor för trygg tillväxt. Företag, små som stora, hade behövt en egen Legalbuddy. Genom att leverera juridik som en freemiumtjänst gör vi tvärt emot de flesta andra juridiska aktörer. Istället för att ta betalt för kunskap genom dyra timarvoden, publicerar vi löpande vår kunskap digitalt och tillgängligt för alla. På vår webbsida får du både rådgivning, juridiska Q&A:s och smarta gör-det-själv avtal helt kostnadsfritt.

För företag som har löpande behov av både smart rådgivning och avtalshantering, från skapande av avtal till e-signering och avtalslagring, har vi skapat Legalbuddy Plus. Genom att kombinera smarta digitala lösningar med personlig rådgivning, allt på samma ställe, blir vi din egna interna bolagsjuristfunktion. Enkelt, prisvärt och alltid tillgängligt. Som den borde fungera helt enkelt.

Om Legalbuddy

Teamet bakom Legalbuddy

Legalbuddy drivs av visionära entreprenörer, jurister och systemutvecklare med djup kunskap inom juridik och teknik. Genom automatiserad juridik och avtalshantering får våra kunder tillgång till juridik på ett mer proaktivt och kostnadseffektivt sätt. När du väl behöver personlig juridisk rådgivning finns vårt expertteam med 20 specialiserade bolagsjurister redo att hjälpa till. De flesta av våra rådgivare har erfarenhet från insidan av olika branscher såsom IT, Telekom, Fintech, Life Sciences/Healthcare, energi, infrastruktur och fastigheter. Vi hjälper våra kunder med avtal, bolagsrätt och annan affärsstödjande juridik. Specialistkompetens finns inom arbetsrätt, GDPR och offentliga upphandlingar.

Med en kombination av smart teknik och fysisk rådgivning av experter kan vi till ett lågt pris ge det stora företagets bolagsjuristfunktion till de mindre företagen.

Har du feedback eller vill veta mer om oss, hör gärna av dig på [email protected].

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan