Fråga: Kan arbetsgivare hjälpa anställda att finansiera teckning av aktier?
Hej Legalbuddy, Vi har gett ut KPOer till anställda och dessa ska nu omvandlas till aktier. De anställda har dock svårt att finansiera aktieteckningen och frågan har uppkommit om vi som arbetsgivare kan hjälpa till genom ett ge de anställda ett lån som kan användas till att helt eller delvis finansiera aktieköpet. Finns det några hinder att göra detta eller kan det vara en bra ide?
Legalbuddy svarar

Hej, och tack för att du vänder dig till oss med din fråga! 


Nedan ges en redogörelse för om ni som arbetsgivare kan lämna ett lån till anställda för att finansiera teckning av aktier. Inledningsvis kan nämnas att det i ABL finns förbud för aktiebolag att lämna lån till vissa personer inom den s.k. förbjudna kretsen (det generella låneförbudet) och förbud mot lån som syftar till förvärv av aktier i bolaget (förvärvslåneförbudet). 


Förbud för aktiebolag att lämna penninglån till personer inom den “förbjudna kretsen” 

Aktiebolagslagen ställer upp ett förbud för aktiebolag att lämna penninglån till ett antal personer som ingår i den s.k. ”förbjudna kretsen”. Personer som ingår i denna är aktieägare i något bolag i koncernen, styrelseledamot eller VD i något bolag i koncernen samt närstående till dessa (såsom gifta, sambo, syskon, släktingar och besvågrade). Även bolag som ägs utav någon av dessa personer omfattas.

 

Förvärvslåneförbudet  

Utöver förbudet för aktiebolag att lämna lån till personer inom den förbjudna kretsen, så begränsas möjligheterna ytterligare av förvärvslåneförbudet i 21:5 ABL. Förvärvslåneförbudet ställer upp ett förbud mot förskott, lån och ställande av säkerhet för lån som ges i syfte att låntagaren ska förvärva aktier i bolaget eller något överordnat bolag i koncernen. Förbudet träffar även till låntagaren närstående fysisk eller juridisk person. 

 

Kan arbetsgivaren lämna lån till anställda för finansiering av aktier? 

Huvudregeln är att förvärvslåneförbudet förbjuder er som arbetsgivare att lämna lån till anställda i syfte att finanserna förvärv av aktier i bolaget eller överordnat bolag. Dock finns det ett undantag till detta förbud som tar sikte på mindre lån till anställda (21:6 ABL), men det finns vissa krav som måste vara uppfyllda för att använda sig av undantaget. Till att börja med ska värdet av lånet eller säkerheten (tillsammans med eventuella övriga lån, förskott eller säkerheter) inte överstiga två prisbasbelopp (105 000 kronor år 2023). Vidare krävs att ni som arbetsgivare erbjuder lånet till minst hälften av de anställda i bolaget och att lånet ska återbetalas inom fem år genom amorteringar. Ytterligare en förutsättning är det efter lånen utbetalats ska finnas full täckning för bolagets bundna egna kapital. 

 

Det är inte ovanligt att anställda kan få problem med att finansiera aktieteckningen inom ramen för ett optionsprogram. Ofta är undantaget för mindre lån till anställda otillräckligt för att hjälpa de anställda med finansieringen. I en sådan situation kan en lösning vara att någon av de större aktieägarna ställer upp med ett lån eller att man kombinerar lån från huvudägare med en bonus (som blir beskattad som lön) och egen insats från den anställde. Teoretiskt sett och förutsatt att det finns en intresserad köpare av aktierna kan det också vara möjligt att hitta en lösning som innebär att den anställde kommer överens om att sälja del av aktierna när de väl utfärdats och kan utnyttja köpeskillingen för att finansiera aktieteckningen, vilket förutsätter att köparen är beredd att betala i förskott och att hembud och dylika överlåtelserestriktioner kan hanteras med övriga aktieägare.

 

Hoppas detta besvarade din fråga. Om du önskar vidare vägledning ör du välkommen att boka ett gratis coachginmöte. 

 

Prata med en av våra affärsjurister i 30 minuter (gratis).

Gör ett gratis självtest för Kvalificerade Personaloptioner

Kommentarer
04 mar, 2023

Hur jag fick ett lån från Benita Finance, har hamnat i händerna på bedrägerier tills jag träffar denna trogna långivare som gav mig ett lån på 100 000 $ nu tror jag att det fortfarande finns riktiga långivare online, här är långivarens kontakt om du är i behov av ekonomisk hjälp kan du kontakta honom för hjälp:email:benitaloanlender12@yahoo.com) whatsapp +1(315)388-2001


06 apr, 2023

Hej, Är du i behov av ett pålitligt och pålitligt företag för att få ett lån för att finansiera ditt projekt, Är du i behov av ett företagslån, privatlån eller bolån? Se inte längre bort än Sunshine Financial Group Inc. Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, både säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån och många fler till en subventionerad ränta på 3 % per år. För mer info, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick


22 apr, 2023

Hej vänner är så himla glad idag jag har fått mitt lån från Micheal loan Ltd till mitt konto framgångsrikt för att betala mina räkningar och ta väl hand om min familj, om du behöver ett lån också missa inte detta tillfälle att maila honom och få ditt också, kontakta dem nu på (infomichealfinanceltd@gmail.com) eller whatsapp +1(469)972-4809.Goodluck


04 maj, 2023

Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult. Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick. Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet. * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst. * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna. * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande. * Flexibel ränta på 3%. * Höga godkännanden * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år. * Enkel onlineansökan. * Personlig vägledning och expertis. * Inga dolda avgifter Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com WhatsApp: +447360502110 Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.


25 maj, 2023

Har du någon form av ekonomisk svårighet? Har du sömnlösa nätter och orolig för hur du ska få ett lån för att lindra all din ekonomiska stress? Din hjälp kommer nu. Ansök om ett snabbt och bekvämt lån för att betala av räkningar, för att etablera en affärsenhet, för att köpa en bil eller ett hus, konsolidering av lån och ett nytt företag eller refinansiera dina projekt till en förmånlig ränta på 2 %. Kontakta oss idag via e-post:(tony.ad2062@gmail.com)


21 jun, 2023

Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com Och här är vår företagswebbplats: www.oceanfinance.co.uk Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 5 000,00 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.


21 jun, 2023

Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult. Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick. Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.


24 jun, 2023

Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult. Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick. Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.


24 jun, 2023

Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult. Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick. Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.


29 jun, 2023

GOD DAG OCH VÄLKOMMEN TILL TONY_LOAN SERVICE LTD Behöver du 100 % finansiering? Jag kan fixa dina ekonomiska behov med ett ländryggsproblem på 2% ränta. Oavsett dina omständigheter, egenföretagare, pensionerad, har dålig kreditvärdighet, kan vi hjälpa dig. flexibel återbetalning, kontakta oss på: ( tony_loanservice01@aol.com ) Ansök nu om alla typer av lån och få pengar omgående! * Starta en franchise * Företagsförvärv * Affärsexpansion * Kapital / Infrastrukturprojekt * Köp av kommersiella fastigheter * Kontraktsutförande * Handelsfinansiering mm. Företagets e-post: tony_loanservice01@aol.com WhatsApp: +1 970 527-1745


29 jun, 2023

GOD DAG OCH VÄLKOMMEN TILL TONY_LOAN SERVICE LTD Behöver du 100 % finansiering? Jag kan fixa dina ekonomiska behov med ett ländryggsproblem på 2% ränta. Oavsett dina omständigheter, egenföretagare, pensionerad, har dålig kreditvärdighet, kan vi hjälpa dig. flexibel återbetalning, kontakta oss på: ( tony_loanservice01@aol.com ) Ansök nu om alla typer av lån och få pengar omgående! * Starta en franchise * Företagsförvärv * Affärsexpansion * Kapital / Infrastrukturprojekt * Köp av kommersiella fastigheter * Kontraktsutförande * Handelsfinansiering mm. Företagets e-post: tony_loanservice01@aol.com WhatsApp: +1 970 527-1745


29 jun, 2023

Are you an individual businessman or a business organisation that wishes to expand in business ??, we offer financial instrument such as BGs, SBLCs,MTNs, LCs, CDs and others on lease and sales at a rate of 4%+2% of the face value and reasonable condition from a genuine provider. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signatory project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication and any other project(s) etc. Contact : Mr. Richard Chadwich Contact Email: ribellodasilver01.finance@gmail.com Whatsapp # : +380 50 591 6795 With our financial/bank instrument you can establish line of credit with your bank and/or secure loan for your projects in which our bank instrument will serve collateral in your bank to fund your project. We deliver with time and precision as set forth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable and we work directly with issuing bank lease providers, this instrument can be monetized on your behalf for upto 100% funding. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. All relevant business information will be provided upon request. BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!! If Interested kindly contact me via Email:~ ribellodasilver01.finance@gmail.com serious enquiry only.


30 jun, 2023

Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com Och här är vår företagswebbplats: www.oceanfinance.co.uk Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 5 000,00 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.


11 jul, 2023

Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com


19 jul, 2023

Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com


21 jul, 2023

Hej, jag vill använda detta medium för att dela med dig av ett låneföretag som hjälper mig att få ett kommersiellt lån med begripliga villkor. de erbjuder alla typer av lån E-post: sabinhelps@gmail.com eller whatsapp henne på +7 9853899410


22 jul, 2023

hello everyone i want to use this mediume to recommend www~ethicsrefinance~com for they did a successful hack for me and i recieved $65,500,00 through their bank wire transfer, without stress or delay. Am forever grateful to them for helping me because, with the cash i was able to pay for my sick wife medications , you can also contact them if you are need of money or you need a good and trusted hacker to recover your stolen funds ......CONTACT..INFO..,WWW. ETHICSREFINANCE. COM...,ethicsrefinance @gmail com You can also contact them for the service below * BLANK ATM CARD * Western Union/MoneyGram Transfer * Bank Transfer * PayPal / Skrill Transfer * Crypto Mining * CashApp Transfer * Bitcoin Loans  


28 jul, 2023

Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult. Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick. Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.


30 jul, 2023

Hej, kontakta ovanstående e-post för kreditering. behöver du ett företagslån eller privatlån? Vi ger lån från 3 000 € till 600 000 000 € till privatpersoner och företag med en ränta på 2 % per år. För mer information, kontakta via e-post: (dakany.endre@gmail.com) Akut låneerbjudande.


30 jul, 2023

Hej, kontakta ovanstående e-post för kreditering. behöver du ett företagslån eller privatlån? Vi ger lån från 3 000 € till 600 000 000 € till privatpersoner och företag med en ränta på 2 % per år. För mer information, kontakta via e-post: (dakany.endre@gmail.com) Akut låneerbjudande.


30 jul, 2023

Behöver du ett nödlån för att betala av dina skulder eller ett kapitallån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit nekad av banker och andra finansiella institutioner? Behöver du kreditkonsolidering eller ett bolån? Leta inte längre, för vi är här för att lägga alla dina ekonomiska problem bakom oss. Kontakta oss via e-post: (dakany.endre@gmail.com) Vi erbjuder lån till intresserade till en acceptabel ränta på 2%. Intervallet är från 2 000 EUR till 100 000 000,00 EUR Akut låneerbjudande.


01 aug, 2023

Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com


04 aug, 2023

Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com


06 aug, 2023

Goddag allihop! Jag vill använda detta medium för att berätta om ett ärligt låneföretag som hjälpte mig att få ett kommersiellt lån med begripliga villkor. de erbjuder alla typer av lån. Kontakt e-post: lapofunding960@gmail.com Whatsapp +447300508785


06 aug, 2023

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com) låneerbjudande


08 aug, 2023

Behöver du ett bekvämt lån som du är nöjd med? Vi erbjuder ett prisvärt lån till 3,09 % ränta tillgängligt för lokala och internationella låntagare. Vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska och samarbetar, vi ger långfristiga lån för maximalt två till femtio år. Vi erbjuder: *Personligt lån * Studentlån * Företagslån * Konsolideringslån * Kombinationslån * Hem Enhancement * Billån * Många fler. Vid intresse kontakta oss på: mitchellstevenfinance@gmail.com


08 aug, 2023

jag behöver ett akut lån idag @gmail.com Hej och välkommen till TRUST FUND FINANCE GROUP, INC. På TRUST FUND FINANCE GROUP erbjuder vi alla typer av lånetjänster: Är du i stort behov av ekonomiskt stöd? Om ja kan mitt företag hjälpa dig då vi erbjuder lån till en låg ränta på 3% och utan kreditupplysning. Vi erbjuder Personliga lån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, företag lån, Utbildningslån, bostadslån e.t.c. Obs: Alla intresserade sökande bör återkomma till oss via e-post för vidare information om våra låneprogram. kontakta e-post: tffinance@aol.com Tel: +447477169213 vänliga hälsningar BANKANSTÄLLD ANSVARIG FÖR LÅN, Patricia Daniels.


14 aug, 2023

Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: (christywalton355@gmail.com) eller whatsapp henne +12522852093


16 aug, 2023

Behöver du ekonomisk hjälp? Personliga lån? företagslån? inteckningslån? företagslån? Jordbruk och projektfinansiering? Vi ger ett lån med en ränta på 2%! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com) Låneerbjudande.


18 aug, 2023

Behöver du ett akut lån? Vi ger privatlån? Företagslån? inteckning? Lantbrukslån? Utbildningslån? Lån för skuldkonsolidering? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com) Akut låneerbjudande.


18 aug, 2023

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com) låneerbjudande


20 aug, 2023

GOD DAG OCH VÄLKOMMEN TILL TONY_LOAN SERVICE LTD, BEHÖVER DU LÅN FÖR AFFÄRS- ELLER PERSONLIGT ANVÄNDNING?? Jag kan fixa dina ekonomiska behov med ett ländryggsproblem på 2% ränta. Oavsett dina omständigheter, egenföretagare, pensionerad, har dålig kreditvärdighet, kan vi hjälpa dig. flexibel återbetalning, kontakta oss på: ( tony_loanservice01@aol.com ) Ansök nu om alla typer av lån och få pengar omgående! * Starta en franchise * Företagsförvärv * Affärsexpansion * Kapital / Infrastrukturprojekt * Köp av kommersiella fastigheter * Kontraktsutförande * Handelsfinansiering mm. Företagets e-post: tony_loanservice01@aol.com WhatsApp: +44 7823 858596


24 aug, 2023

vi erbjuder alla typer av lån vi har ett lån till dig idag maila oss: remy.credit111@gmail.com via e-post: remy.credit111@gmail.com Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 1%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet. Personliga lån (säkra och osäkra) Företagslån (säkra och osäkra) Konsolideringslån och många fler. Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig lån väntar på dig här på vår e-post


24 aug, 2023

vi erbjuder alla typer av lån vi har ett lån till dig idag maila oss: remy.credit111@gmail.com via e-post: remy.credit111@gmail.com Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 1%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet. Personliga lån (säkra och osäkra) Företagslån (säkra och osäkra) Konsolideringslån och många fler. Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig lån väntar på dig här på vår e-post


24 aug, 2023

vi erbjuder alla typer av lån vi har ett lån till dig idag maila oss: remy.credit111@gmail.com via e-post: remy.credit111@gmail.com Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 1%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet. Personliga lån (säkra och osäkra) Företagslån (säkra och osäkra) Konsolideringslån och många fler. Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig lån väntar på dig här på vår e-post vi erbjuder alla typer av lån vi har ett lån till dig idag maila oss: remy.credit111@gmail.com via e-post: remy.credit111@gmail.com Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 1%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet. Personliga lån (säkra och osäkra) Företagslån (säkra och osäkra) Konsolideringslån och många fler. Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig lån väntar på dig här på vår e-post


24 aug, 2023

vi erbjuder alla typer av lån vi har ett lån till dig idag maila oss: remy.credit111@gmail.com via e-post: remy.credit111@gmail.com Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 1%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet. Personliga lån (säkra och osäkra) Företagslån (säkra och osäkra) Konsolideringslån och många fler. Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig lån väntar på dig här på vår e-post


24 aug, 2023

JAG ÄR MYCKET STOR TILL REMY.CREDIT111@GMAIL.COM DE HJÄLPER MIG MED LÅN TACK FÖR DIN HJÄLP REMY.FINK Jag heter Joyce Cornelia och är från Uppsala i Sverige. Jag fick precis mitt lån från REMY.CREDIT {remy.credit111@gmail.com} låneföretag just nu och jag har hört talas om det här företaget och jag trodde att det var ett falskt företag men nu är jag så glad att det här företaget hjälpte mig och 100 % detta företag är verkligt så alla som behöver ett lån detta är rätt företag att ansöka från och med nu. Jag ansökte om ett lån för mitt företag på 250 000,00 euro och det här företaget hjälpte mig utan dröjsmål att jag är så glad att jag vittnar om detta företag eftersom jag såg andra människor gör det och jag är glad över att vara bland människorna som delar vittnesbörd om hur detta företag hjälpte mig så att alla om du behöver ett riktigt lån är din hjälpare här. kontaktinformationen där är remy.credit111@gmail.com skicka e-post till dem om du behöver ett snabbt och enkelt lån idag


26 aug, 2023

It is a pleasure to introduce Mr. Sumiti loan company to Everybody. I am a private money lender that gives out fast cash with no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location (WhatsApp) number +918131851434 contact email id : sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti


28 aug, 2023

Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult. Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick. Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.


29 aug, 2023

ARE YOU A VICTIM OF INVESTMENT OR NFT SCAM? DO YOU WANT TO INVESTIGATE A CHEATING SPOUSE? DO YOU DESIRE CREDIT REPAIR (ALL BUREAUS)? SCHEDULE A MEETING WITH AN ETHICAL HACKER TO GET STARTED. JAMES is a private investigator and funds recovery genius. Who specialize in cases regarding HACKING, CRYPTOCURRENCY RECOVERIES, FAKE INVESTMENT SCHEMES. They are also experts in CREDIT REPAIR and also analyze what’s impacting your score. All software tools needed to execute RECOVERIES from start to finish are available in stock.Be ALERT to FALSE reviews and testimonies on the internet, Contact JAMESMCKAYWIZARD & team as soon as you can via the email address below jamesmckaywizard@gmail.com or what'sapp +91 87989 06778 ....


31 aug, 2023

Behöver du ekonomisk hjälp? Personliga lån? företagslån? inteckningslån? företagslån? Jordbruk och projektfinansiering? Vi ger ett lån med en ränta på 2%! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com) Låneerbjudande.


02 sep, 2023

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com) låneerbjudande


04 sep, 2023

We are ready to finance your project. We offer flexible financial packages for various projects by passing the usual and formal procedures. We are willing to provide financing for up to 500 Million USD and above depending on the nature of business. We are currently providing funds. We would like you to provide us with a comprehensive business plan for our team of investment experts for review. We Take 4% interest rates upto 20 years Repayment Plan. Business Start-up Business Expansion Commercial Real Estate Home purchase Contract Execution, etc Personal Loans Auto Loans and more. Email: Diamondloanserviceltd@gmail.com


09 sep, 2023

Behöver du ett nödlån för att betala av dina skulder eller ett kapitallån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit nekad av banker och andra finansiella institutioner? Behöver du kreditkonsolidering eller ett bolån? Leta inte längre, för vi är här för att lägga alla dina ekonomiska problem bakom oss. Kontakta oss via e-post: (dakany.endre@gmail.com) Vi erbjuder lån till intresserade till en acceptabel ränta på 2%. Intervallet är från 2 000 EUR till 100 000 000,00 EUR


10 sep, 2023

SKY FINANCE Get Urgent Loan Today Within 24 Hours Borrow up to $50,000 - 1,000,000.00 and above without collateral in a few simple steps within 24 hours. Good Day Sir,/Madam Auto Loans Mortgage loans Business Loans Personal Loans Real Estate Loan Student Loan House Loan. For more information, Kindly Contact us, Email: skyfinanceusa@gmail.com Website: www.skyfinancial.com Head Office Address: 1100 Ave NW-20005 Loan Agent: Sky Finance Thank you.


14 sep, 2023

CRYPTO RECOVERING IS REAL "EthicRefinence is an absolute lifesaver! I had lost all hope of ever seeing my stolen Bitcoin worth $34,000 again. But thanks to their quick and efficient actions, I was able to recover it all! Their expertise in the field of cryptocurrency and their dedication to their clients is unmatched. I can confidently say that EthicRefinence has saved me from financial ruin and I am forever grateful. If you ever find yourself in a similar situation, EthicRefinence is definitely the team to trust!" you can also contact them via ethicsrefinance@gmail.com www.ethicsrefinance.com WHATSAPP:+63 985 495 1759 You can also contact them for the service below Western Union/MoneyGram Transfer Bank Transfer PayPal / Skrill Transfer Crypto Mining CashApp Transfer Bitcoin Loans Recover Stolen/Missing Crypto/Funds/Assets


22 sep, 2023

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com) låneerbjudande


23 sep, 2023

hej alla, är du löntagare och letar efter ett akut lån för att starta företag? betala din skuld, köpa ett hus av allt du behöver lån till ? tveka inte att kontakta fru Stella Rene för ekonomisk hjälp idag eftersom jag precis fick mitt lånebelopp på 150,000 från Stella Rene loan Group, ett internationellt låneföretag som har satts in för att hjälpa människor med ekonomiska problem som detta och det här är den typ av hjälp som alla behöver just nu, så kontakta Stella Rene Loan Firm för mer information, maila mrsstellareneloanfirm1@gmail.com eller via WhatsApp +48573508552 för fler förfrågningar idag och avsluta ditt ekonomiska lidande idag. Wioletta


Prata med en av våra affärsjurister i 30 minuter (gratis).

Friendly image
Plus
Behöver du snabbare svar?
Testa Legalbuddy Plus gratis i en månad och få snabbare svar, möjligheten att ställa frågor privat och tillgång till vår juridiska avdelning.

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan