Samarbetspartners

Nyföretagsamhet

Nyföretagsamhet

Nyföretagsamhet är en guide för att skapa bättre förutsättningar för nytt företagande och nystartade bolag. Tidningen finns i både pappersformat och når brevlådorna hos Sveriges alla nystartade företag. Guiden finns även digital på deras hemsida, där du hittar information om olika branscher, svar på vanliga frågor, tips för företagare, mallar, dokument och mycket mer.

Läs mer här

H2 Health Hub

H2 Health Hub

H2 Health Hub är Nordens ledande innovationshub inom e-hälsa med ca 40 företag som medlemmar. På H2 kan företag inom digital hälsa accelerera sin verksamhet genom att dela arbetsplats, nätverka, samarbeta och utbyta idéer med andra motiverade bolagsbyggare. Här sammanförs energiska entreprenörer, kreatörer och specialistkompetens på en plats för att tillsammans skapa en fantastisk miljö där de kan bygga snabbväxande verksamheter.

Läs mer här

Keiretsu Forum Nordics

Keiretsu Forum Nordics

Keiretsu Forum Nordics är ett Nordenbaserat investerarnätverk som täcker de fyra nordiska länderna Danmark, Finland, Norge och Sverige. Baserat på ett nordiskt nätverk av kapital, resurser och affärsflöde är Keiretsu Forum Nordics aktivt i det lokala investerings- och företagargemenskapen och skapar broar mellan investerare, entreprenörer, partners och samhället som helhet för att säkerställa snabbare innovationsgrader. Det nordiska nätverket öppnades i Stockholm i början av 2016 och har sedan dess vuxit snabbt på marknaden.

Läs mer här
partners

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!