Samarbetspartners

H2 Health Hub

H2 Health Hub är Nordens ledande innovationshub inom e-hälsa med ca 40 företag som medlemmar. På H2 kan företag inom digital hälsa accelerera sin verksamhet genom att dela arbetsplats, nätverka, samarbeta och utbyta idéer med andra motiverade bolagsbyggare. Här sammanförs energiska entreprenörer, kreatörer och specialistkompetens på en plats för att tillsammans skapa en fantastisk miljö där de kan bygga snabbväxande verksamheter.

Läs mer här

Keiretsu Forum Nordics

Keiretsu Forum Nordics är del av ett av världens största globala investerarnätverk, Keiretsu Forum. Den nordiska avdelningen täcker de fyra nordiska länderna Danmark, Finland, Norge och Sverige samt Baltikum. Baserat på ett nordiskt nätverk av kapital, resurser och affärsflöde är Keiretsu Forum Nordics aktivt i det lokala investerings- och företagargemenskapen och skapar broar mellan investerare, entreprenörer, partners och samhället som helhet för att säkerställa snabbare innovationsgrader. Det nordiska nätverket öppnades i Stockholm i början av 2016 och har sedan dess vuxit snabbt på marknaden.

Läs mer här

Convendum

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Läs mer här

United Spaces

United Spaces är en av Sveriges ledande coworking-aktörer med kontor i bästa lägen i landets största städer. Sedan starten 2000 har United Spaces varit en mötesplats där entreprenörer, små och stora företag möts och utvecklas. United Spaces har 7 kontor om totalt över 20 000 m2. United Spaces är sedan 2019 ett helägt dotterbolag till fastighetsbolaget Castellum.

Läs mer här

Norrsken House

Norrsken är en ideell stiftelse som investerar i socialt entreprenörskap och stöttar entreprenörer och innovatörer som vill lösa samhällets största utmaningar. Norrsken är övertygade om att entreprenörer som bygger snabbt skalbara företag är den bästa vägen för att lösa fattigdom, svält, miljöfrågor, mental hälsa och integration. Legalbuddy är en s.k. rocket fuel partner till Norrsken House och ger genom sin plattform juridiskt stöd till de 425 företag som ingår i Norrsken House.

Läs mer här

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan