02 februari 2023

Nu får Legalbuddys användare tillgång till Abions smarta varumärkestjänster

Nu får Legalbuddys användare tillgång till Abions smarta varumärkestjänster

I en global och digital värld krävs en samlad varumärkesstrategi Legalbuddy har därför inlett samarbete med Abion som hjälper företag till en säker och effektiv varumärkesportfölj.

 

”Det kan vara lätt att tappa bort frågan om varumärkesstrategi när man har fullt upp med att bygga företag. Men det gäller att starta i tid. Annars skapar man ett onödigt problem som kan sätta stopp för din framtida expansion.” säger Joel Wickman, VD för Legalbuddy och själv entreprenör och bolagsbyggare. ”Därför är jag superglad att vi nu kan erbjuda Abions smarta tjänster inom varumärken och domäner till Legalbuddys användare. Om du inte börjat att jobba aktivt med varumärkesfrågorna är mitt tips är att snarast boka en gratis varumärkesanalys".

 

”Vi på Abion ser mycket fram emot att kunna hjälpa Legalbuddys kunder med att ta kontroll över och säkra sina varumärken, domännamn och cybersäkerhetstjänster. Ett varumärkesskydd är av stor vikt för ett företag som har affärsdrivande verksamhet, och genom att ha sina brands registrerade som varumärken, får man dels ett skydd mot att någon annan använder ens namn, samt säkerställer att man inte gör intrång på någon annans varumärke. Varumärket kan stå för upp till 80% av ett företags värdering och genom att ha kontroll över sina immateriella tillgångar ökar bolagets värdering, tilltron hos kunder, och en due-diligence process blir smidigare. Legalbuddys plattform och affärsidé är väldigt spännande och vi supportar Legalbuddys ambition att förändra juristbranschen, men även hur gemene man ser på juridik som något komplicerat och dyrt – vilket det inte behöver vara, även för varumärken.” säger Rikard Andree, Head of Channel på Abion.

 

Om Legalbuddy

Legalbuddy är ett legaltech-bolag som tillhandahåller den digitala bolagsjuristen Legalbuddy Plus till Sveriges företagare, men också fri juridisk information på www.legalbuddy.com. Genom att förena automatiserade juridiska tjänster och avtalshantering med rådgivning från erfarna bolagsjurister har Legalbuddy skapat en unik affärsjuridisk helhetslösning till ett förutsägbart fast pris.

 

Om Abion

Abion har över 25 års erfarenhet av varumärkesskydd och websäkerhet. Vårt team av prisbelönta jurister är specialiserade på immaterialrätt och agerar som en in-house partner, vilket gör att våra kunder slipper ha flera kontaktytor. Abion är globalt positionerade, med såväl ett stort kontaktnät som lokal expertis. Vår marknadsledande plattform möjliggör för smidig och effektiv hantering av våra kunders varumärken, domäner och websäkerhetstjänster. 

 

 

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan