11 januari 2023

Nytt exklusivt samarbete - Inköpscentrums 20 000 medlemmar erbjuds Legalbuddy Plus

Nytt exklusivt samarbete - Inköpscentrums 20 000 medlemmar erbjuds Legalbuddy Plus

Legalbuddy har inlett ett strategiskt samarbete med Inköpscentrum. Samarbetet innebär att Inköpscentrums 20 000 företagsmedlemmar nu får tillgång till Legalbuddy Plus till förmånliga priser.


Inköpscentrums starka fokus är att förenkla och effektivisera företags inköpsprocess och fungerar som medlemmarnas externa inköpsorganisation. Medlemmarna utgörs av SME-bolag som samlar sina inköp inom allt från drivmedel till kontorsmaterial, och nu även juridik, hos Inköpscentrum i syfte att få samförhandlade rabatter. Genom det nya samarbetet får Inköpscentrums 20 000 medlemmar exklusiv tillgång till plattformen Legalbuddy Plus till rabatterat pris.


”Vi är övertygade om att Legalbuddy kommer kunna skapa ett stor nytta till våra medlemsföretag genom sin digitala juridik- och avtalshanteringstjänst. Vi har under åren fått många propåer från våra medlemmar att handla upp juridiska tjänster men har fram tills nu inte hittat en bra partner. Med Legalbuddy kan vi erbjuda en komplett tjänst för både digital och fysisk juridik med ett fast och lågt månadspris, vilket är precis vad medlemmarna efterfrågar”, säger Rostam Pouranpir, leverantörsansvarig på Inköpscentrum.


Juridik och avtal på ett enklare sätt

Alla inköpscentrums medlemmar kommer framöver kunna teckna abonnemang hos Legalbuddy till en rabatterad månadsavgift. Företagen får förutom den digitala tjänsten med smarta avtalsmallar, e-signering och avtalslagring även direkt tillgång till 20 affärsjurister som stöttar upp företagen med fria coachingsamtal, skriftliga frågor och svar, webbinarier m.m.


”Vårt mål är förändra juristbranschen och att sänka trösklarna för juridik och avtal för så många företag som möjligt. Därför är vi enormt stolta och glada över samarbetet med inköpscentrum där vi får möjlighet att nå ut till fantastiskt många företag med vår plattform”, säger Joel Wickman VD på Legalbuddy.

 

---

 

Om Legalbuddy

Legalbuddy är ett legal tech bolag som tillhandahåller den digitala bolagsjuristen Legalbuddy Plus till Sveriges företagare. Genom att förena automatiserade juridiska tjänster och avtalshantering med rådgivning från erfarna bolagsjurister har Legalbuddy skapat en unik affärsjuridisk helhetslösning till ett förutsägbart fastpris.

 

Om Inköpscentrum

Inköpscentrum hjälper företag att sänka sina inköpskostnader. Vår lösning är att förena ett stort antal företag och på så sätt bildar vi en köpkraft som väl kan mäta sig med de stora företagens inköpsavdelningar. Idag har Inköpscentrum över 20 000 företag som medlemmar. 

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan