Samarbetspartners

H2 Health Hub

H2 Health Hub är Nordens ledande innovationshub inom e-hälsa med ca 40 företag som medlemmar. På H2 kan företag inom digital hälsa accelerera sin verksamhet genom att dela arbetsplats, nätverka, samarbeta och utbyta idéer med andra motiverade bolagsbyggare. Här sammanförs energiska entreprenörer, kreatörer och specialistkompetens på en plats för att tillsammans skapa en fantastisk miljö där de kan bygga snabbväxande verksamheter.

Läs mer här

WINT

Wint är ett techbolag som löser hantering av bokföring och ekonomiadministration för små och medelstora företag. Deras egenutvecklade tjänst administrerar automatiskt bokföring, leverantörsfakturor, löner, momsredovisning och betalningar - allt i realtid. Wint har drygt 2000 kunder och ägs av grundarna, medarbetarna, Ernström & C:o, NFT Ventures med flera.

Läs mer här

Convendum

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Läs mer här

United Spaces

United Spaces är en av Sveriges ledande coworking-aktörer med kontor i bästa lägen i landets största städer. Sedan starten 2000 har United Spaces varit en mötesplats där entreprenörer, små och stora företag möts och utvecklas. United Spaces har 7 kontor om totalt över 20 000 m2. United Spaces är sedan 2019 ett helägt dotterbolag till fastighetsbolaget Castellum.

Läs mer här

Norrsken House

Norrsken är en ideell stiftelse som investerar i socialt entreprenörskap och stöttar entreprenörer och innovatörer som vill lösa samhällets största utmaningar. Norrsken är övertygade om att entreprenörer som bygger snabbt skalbara företag är den bästa vägen för att lösa fattigdom, svält, miljöfrågor, mental hälsa och integration. Legalbuddy är en s.k. rocket fuel partner till Norrsken House och ger genom sin plattform juridiskt stöd till de 425 företag som ingår i Norrsken House.

Läs mer här

All Generation Ventures

All Generation Ventures (”AGV”) är Sveriges första renodlade proptech hub, belägen i centrala Stockholm. AGV driver även ett nätverk med ca 200 techbolag inom fastighetsbranschen och tillhandahåller events tillsammans med medlemmarna samt några av Sveriges största fastighetsbolag i syfte att driva branschen framåt. Således blir AGV en innovativ och naturlig mötesplats för proptech-entreprenörer och fastighetsaktörer.

Läs mer här

Ports Group

Ports Group har över 25 års erfarenhet av att hjälpa företag till en säker och effektiv varumärkesportfölj. Vårt team av jurister, tekniker och digitala strateger, i kombination med kundplattformen Ports Management, kan erbjuda en unik säkerhetslösning och effektiv hantering av dina varumärken, domäner och webbsäkerhetstjänster.

Läs mer här

Inköpscentrum

Inköpscentrum hjälper företag att sänka sina inköpskostnader. Vår lösning är att förena ett stort antal företag och på så sätt bildar vi en köpkraft som väl kan mäta sig med de stora företagens inköpsavdelningar. Idag har Inköpscentrum över 20 000 företag som medlemmar.

Läs mer här

iOFFICE

IOFFICE är mer än bara ett kontor. Här skapas idéer, utvecklas bolag och knyts kontakter, företag och individer emellan. Som hyresgäst hos oss får du lära känna både personalen på IOFFICE och personer från andra företag, något som skapar en grogrund för en kreativ och spännande arbetsmiljö.

Läs mer här

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan