Samarbetspartners

H2 Health Hub

H2 Health Hub är Nordens ledande innovationshub inom e-hälsa med ca 40 företag som medlemmar. På H2 kan företag inom digital hälsa accelerera sin verksamhet genom att dela arbetsplats, nätverka, samarbeta och utbyta idéer med andra motiverade bolagsbyggare. Här sammanförs energiska entreprenörer, kreatörer och specialistkompetens på en plats för att tillsammans skapa en fantastisk miljö där de kan bygga snabbväxande verksamheter.

Läs mer här

WINT

Wint är ett techbolag som löser hantering av bokföring och ekonomiadministration för små och medelstora företag. Deras egenutvecklade tjänst administrerar automatiskt bokföring, leverantörsfakturor, löner, momsredovisning och betalningar - allt i realtid. Wint har drygt 2000 kunder och ägs av grundarna, medarbetarna, Ernström & C:o, NFT Ventures med flera.

Läs mer här

United Spaces

United Spaces är en av Sveriges ledande coworking-aktörer med kontor i bästa lägen i landets största städer. Sedan starten 2000 har United Spaces varit en mötesplats där entreprenörer, små och stora företag möts och utvecklas. United Spaces har 7 kontor om totalt över 20 000 m2. United Spaces är sedan 2019 ett helägt dotterbolag till fastighetsbolaget Castellum.

Läs mer här

Norrsken House

Norrsken är en ideell stiftelse som investerar i socialt entreprenörskap och stöttar entreprenörer och innovatörer som vill lösa samhällets största utmaningar. Norrsken är övertygade om att entreprenörer som bygger snabbt skalbara företag är den bästa vägen för att lösa fattigdom, svält, miljöfrågor, mental hälsa och integration. Legalbuddy är en s.k. rocket fuel partner till Norrsken House och ger genom sin plattform juridiskt stöd till de 425 företag som ingår i Norrsken House.

Läs mer här

All Generation Ventures

All Generation Ventures (”AGV”) är Sveriges första renodlade proptech hub, belägen i centrala Stockholm. AGV driver även ett nätverk med ca 200 techbolag inom fastighetsbranschen och tillhandahåller events tillsammans med medlemmarna samt några av Sveriges största fastighetsbolag i syfte att driva branschen framåt. Således blir AGV en innovativ och naturlig mötesplats för proptech-entreprenörer och fastighetsaktörer.

Läs mer här

Abion

Abion har över 25 års erfarenhet av varumärkesskydd och websäkerhet. Vårt team av prisbelönta jurister är specialiserade på immaterialrätt och agerar som en in-house partner, vilket gör att våra kunder slipper ha flera kontaktytor. Abion är globalt positionerade, med såväl ett stort kontaktnät som lokal expertis. Vår marknadsledande plattform möjliggör för smidig och effektiv hantering av våra kunders varumärken, domäner och websäkerhetstjänster.

Läs mer här

iOFFICE

IOFFICE är mer än bara ett kontor. Här skapas idéer, utvecklas bolag och knyts kontakter, företag och individer emellan. Som hyresgäst hos oss får du lära känna både personalen på IOFFICE och personer från andra företag, något som skapar en grogrund för en kreativ och spännande arbetsmiljö.

Läs mer här

SLIPP

En av Sveriges snabbast växande digitala redovisningsbyråer Slipp Redovisning inleder samarbete med Legalbuddy för juridiskt stöd i företagets alla skeden. Legalbuddy kan, med hjälp av automatiserad juridik i kombination med kvalificerade affärsjurister, sänka trösklarna för juridik och avtal till Sveriges företagare. SLIPPS kunder får tillgång till smarta digitala juridiska tjänster och avtalsmallar, fria coachingsamtal, skriftliga frågor och svar, webbinarier m.m.

Läs mer här

Froda

Froda grundades 2015 med en tydlig idé – ge små och medelstora företag samma möjligheter att växa som stora. Med bolagets tjänst är det både smidigt och prisvärt för företagare att investera i sina idéer. Genom att digitalisera processen har Froda gjort det möjligt att hjälpa fler företag med finansiering skräddarsydd efter just deras unika verksamhet och dess behov. Ett smartare företagslån, helt enkelt. Tillsammans med Legalbuddy har Froda tagit fram ett erbjudande med upp till 10% rabatt på redan marknadsledande villkor. Som medlem i Legalbuddy kan du ta del av erbjudandet och behöver inte längre välja mellan smidigt och prisvärt. Med Froda får du tillgång till finansiering till lägre pris och bättre villkor – på en bråkdel av tiden och krånglet jämfört med den traditionella banken. Du kan när som helst lösa lånet kostnadsfritt eller utöka vid behov.

Läs mer här

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan