5 / 5
Smidigt, kostnadseffektivt och digitaliserat för rutinärenden medmöjlighet att snabbt få kvalificerad och vänlig personlig hjälp när det behövs är en fantastisk kombination. Jag kan varmt rekommendera Legalbuddy.
- Björn Ehlin, VD Centercom
5 / 5
Vi behöver ofta mallar på anställningsavtal, konsultavtal etc. för de bolag vi hjälper. Legalbuddys mallar är helt suveräna för detta. Att det dessutom finns så mycket bra juridisk kunskap tillgänglig på ett enkelt sätt gör det mycket lättare för oss att guida våra bolag rätt i startup-fasen.
- Linus Stark, Business Developer Uminova
5 / 5
Kan varmt rekommendera Legalbuddy till dig som vill vara trygg med att avtalen alltid är korrekta, uppdaterade och samlade på ett ställe. Att vi även har tillgång till erfarna jurister och fria avstämningar direkt i plattformen är en stor bonus.
- Axel Schörling, VD EQL Pharma
5 / 5
De digitala avtalen och hela processen från skapande till e-signering och avtalslagring är brilliant. Och äntligen kan man få hjälp med de där inledande frågeställningar innan man vet om man behöver vidare rådgivning.
- Erik Wickman, VD Inet AB
5 / 5
Genom Legalbuddy har vi all juridik samlat på ett ställe, tillgängligt var och när vi vill. Det bidrar till effektivitet och trygghet. Som en digital bolagsjurist helt enkelt!
- Christopher Danielsson, Operations Director Northbaze group
5 / 5
Utöver att Legalbuddy är en tjänst som är väldigt lättanvänd och sparar tid för vår verksamhet, så är personalen otroligt serviceinriktad och möter snabbt våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera Legalbuddy!
- Henny Odelstam, Svea Apartment
5 / 5
Mycket bra tjänst när man sitter och grubblar och vill ha hjälp utan att behöva betala en förmögenhet. Så tacksam för svaret jag fick!
- Pär Andrys, VD STG Sweden AB
5 / 5
Vi som många andra har löpande behov av juridik, högt som lågt. Glädjande att se en ny tjänst som erbjuder smart stöd till oss företag. Dessutom är plattformen snygg och användarvänlig.
- Poyan Karimi, VD Oddwork AB
5 / 5
Kunnigt och engagerat svar på mina frågor. Stort tack för hjälpen!
- Waldemar Sandberg , PROWALLO KONSULT
Visar 1 - 9 av 41

Behöver du juridiska muskler i din verksamhet?

Testa vår digitala bolagsjurist gratis i 1 månad
- Juridiskt stöd och avtalshantering för företag

Ställ en fråga inom alla affärsjuridiska rättsområden.

Du får en utredning från våra jurister inom 5 arbetsdagar, helt gratis!

Skriv frågan